Pozdrowienia dla p690, spotkanego dziś na wiadukcie na lewym pasie koło galerii Bronowice aż do Conrada koło wiaduktu koło 7:35. Strasznie Ci się spieszyło
Kto mial do czynienia i co mozecie powiedziec o jakosci Meyle?? Szukalem na necie, ale nie widze konkretow.
Mimo ze sklalaniam sie ku SNR bo podobno jakosciowo jak SKF(a tansze troche), ewentualnie FAG, ale jak zwykle roznica w pieniadzu sprawia ze zastanawiam sie.
krzynol, no tak wlasnie mi sie cos wydaje, chociaz siedzibe glowna maja w niemczech i podobno to niemiecka nie wloska firma. Raczej nie bede ryzykowal, ale chcialem poznac opinie, zwlaszcza jesli ktos na takich juz jezdzi od dluzszego czasu. Temat tyczy sie tylnej piasty.
Nie wiem czy to szczęście ale na łożyskach OPTIMAL też suchej nitki forumowicze nie zostawiają a u mnie wytrzymało dużej niż fabryczne Dlatego chciałem na własnej skórze się przekonac i założyłem meyle i jak dotąd żadnych problemów. A najlepsze jest to że jak pytałem w hurtowni skody w Krak to facet powiedział że mechanicy najczęściej kupują właśnie meyle
parasite, a w agr tez masz lozysko piaste?? z tylu nie masz bebnow przypadkiem, orientowalem sie w kilku sklepach i podobne maja ceny wszedzie. Meyle ok.145, SNR ok 220 zl. moze troche taniej, SKF ok 240, a FAG jak dobrze pamietam 230.
Patrzac na ceny z neta wcale nie jakas drozyzna chyba.
parasite, a w agr tez masz lozysko piaste?? z tylu nie masz bebnow przypadkiem, orientowalem sie w kilku sklepach i podobne maja ceny wszedzie. Meyle ok.145, SNR ok 220 zl. moze troche taniej, SKF ok 240, a FAG jak dobrze pamietam 230.
Patrzac na ceny z neta wcale nie jakas drozyzna chyba.
Komentarz